Teksten die iets doen

Copywriting & redactie

Activeren, overtuigen, informeren, motiveren, entertainen… U wilt niet gewoon een tekst, maar impact op uw publiek. U wilt een tekst die iets doet. De hedendaagse lezers zijn individuen (klanten, gebruikers, surfers…) met een gezicht en een stem, zeker op het internet. Ze verdienen dan ook alle aandacht. Afhankelijk van uw doel en uw publiek puzzel ik met content, medium, structuur, taal, stijl.

Hoe beginnen we eraan? Neem contact op en vertel me wat u wilt.

Eindredactie & correctie

Zelf iets op papier gezet maar onzeker? Een bestaande tekst hergebruiken voor een nieuw publiek of een ander doel? Een manuscript klaarmaken voor publicatie? Drukproeven nalezen? Ik lees na op taal- en spelfouten, controleer stijl, structuur en lezersgerichtheid.

Wat moet dat kosten? Mail mij, het liefste met een representatief fragment van uw tekst.

Vertalingen

Ik ben beslagen in het Engels en trek me uitstekend uit de slag in het Frans. Maar een vreemde taal is een werktaal. Vertalen doe ik dan ook het liefste naar het Nederlands.

Meer weten? Mail mij, het liefste met een representatief fragment van uw tekst.

English texts

But then again, since I have been asked by a native speaker, I do venture into writing in English more often. So contact me if you need stories in plain and simple English.