Robinson Phone

Het mooie van hedendaagse communicatiemiddelen: mijn noodkreet stond nog maar een paar minuten online en ik kreeg al een tip op Facebook. Natuurlijk: de Robinsonlijst, voor wie geen ongevraagde reclame op naam meer wil ontvangen!

Ik had al overwogen om me in te schijven, maar dacht dat ik dan ook geen postmailings meer zou ontvangen. Beroepshalve werp ik daar al eens graag een blik op. Maar wat blijkt: er is een aparte lijst voor telefonische reclame. Handig!

Telefonische prospectie en verkoop kunnen me nu eenmaal niet bekoren. Mijn bezigheden onderbreken voor verkooppraatjes: ontzettend irritant! En de meerderheid van de oproepen op mijn vaste lijn komen van een of ander callcenter. Er zijn vandaag voldoende minder opdringerige manieren om mij te bereiken. Dus heb ik me meteen ingeschreven voor Robinson Phone.

Volgens de website kan het wel tot drie maanden duren voor de inschrijving resultaat heeft. Ik ben benieuwd – vooral omdat ik nog steeds wacht op de beloofde bevestigingsmail.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s