Winterslaapje

Eindelijk. De kerstman, de vriezeman en andere druktemakers zijn weer de deur uit. Hoog tijd om deze blog te ontdooien. Het is hier de laatste tijd zo stil geweest dat je het ijs kon horen kraken. Ikzelf heb niks tegen wat stilte temidden van het feestgedruis en de ijle klapzoenen van de jaarwisseling. Een virus wil een mens al een keer tot wat meer slaap inspireren. Maar er is meer nodig om een talige tante definitief het zwijgen op te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s