Vakantiestemming

Komende zondag vertrek ik met vakantie. Om dat te vieren vandaag alleen maar goed nieuws en leuken dingen.

Goed nieuws van het servicefront

Vandaag had ik een afspraak bij Deutsche Bank, maar die gaat niet door. De mevrouw bij wie ik zou langsgaan, belde me zaterdagvoormiddag op. We konden alles via de telefoon regelen. Mooi meegenomen toch, in het licht van de ik-ga-bijna-met-vakantie-drukte? Het is de eerste leverancier die me zelf opbelt en me zo tijd helpt besparen.

Net ook een mailtje gekregen van Amazon met een vraag naar feedback over een levering van boeken die ik via hen had besteld bij een andere verkoper. Ook hier enkel goed nieuws.

Klanten opvolgen, heet dat. Bedrijven die dat doen, bestaan. Over die die dat niet doen, vertel ik u na de vakantie meer, met een frisser hoofd en een scherpere pen.

Mooie woorden (letterlijk)

Weet u tagclouds wel te smaken? Dan is Wordle iets voor u. U kunt er zelf een tekst in gieten of een webpagina of de tags van uw del.icio.us-account. Dit is my del.icio.us.

De mopjes van James

Ondoordachte communicatie leidt tot bedenkelijke resultaten. Soms wordt het ronduit lachwekkend, zoals deze ‘logo’s’ die mijn ex-collega James me toestuurde. Een hekel aan mopjesmails? Ik ook, maar die van James zijn gegarandeerd grappig.

Een gedachte over “Vakantiestemming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s